Collection Of Style
2012-01-30 // 23:23:00 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 1 Kommentarer

Verkar som att våra chefer har börjat sammarbetat eller något då de lyckats pricka in yttligare en ledig dag för oss tillsammans. Denna måndag blev väldigt lik den förra. Dagen börjades med svomorgon sedan titta några avsnitt Revenge som vi förövrigt nyss börjat följa för att ha något att titta på medans vi inte har Gossip Girl. Seden drog vi till nya Westfeeld på eftermiggagen. Där vi bara gick omkring och strosade i affärer. Jag handlade en tunn hallonröd kavaj av silke inne på COS (där av rubriken). Sofie shoppade lite smink och en lång snygg virkad väst på Forever21. På tal om den butiken så har jag återfunnit min kärlek till den, den på Oxford street är så dålig, jag blir så fruktansvärt besiken varje gång jag går in där. Men den här alltså, ååh tre genomtängta våningar fullt med kläder och assesoarer till bra priser. Jag handlade inget speciellt där idag, endast ett par ballerina skor på rean som är tunna och smidiga att ha i handväskan.


You made my day!
2012-01-26 // 23:48:39 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Hemma efter jobbet, har verkligen inte haft någon energi idag, varit extremt seg. Men då är det bra att man har så otroligt fina arbetskamrater som får dagen att bli roligare och gå lite fortare. Har ont i huvudet också. Nehe har egentligen inget att skriva om. Ville bara slänga ut en inlägg för att Nadege ville det då hon idag berättade att hon börjat läsa min blogg. Wiiii min första internationella läsare! XD You´re so sweet! <3


Här är lite bilder från när vi skulle prova och fota specilla kläder till en lista...



240112
2012-01-24 // 14:47:22 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Ledig två dagar irad, lyxigt! Haha. Igår var även Sofie ledig, vi började dagen med sovmorgon och sedan promenerade vi runt lite, passerade mitt jobb, knightbridge, ett café vi fikade på och avslutade med Primark. 

Idag har jag hunnit med mycket mindre roliga saker men aj så nödvändiga. Jag kilade iväg till banken för att föra över pengar och betalade gas räkningen. Kippte håret på vägen tillbaka. Hemma i lägenheten hängde jag tvätten som var klar och satte igång en ny. Startade diskmaskinen. Satte mig vid datorn för att betala ytterligare en räkning... Och nu stter jag i sängen i min älskade Onepiece med te och ska titta på det nya avsnittet av Pretty little liars som kom ut igår kväll :)

Senare ska jag träffa Karolina ska bli så  kul att ses igen har en del att prata om :)

Vet att jag inte lagt ut några bilder på lägenheten än.. Men här kommer en bild på köket, ska försöka ta bilder på resten av lägenheten sen också, men det måste liksom städas...

London with Martina and Selvina
2012-01-24 // 00:28:54 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Har fått bilderna från när Martina och Selvina var här och hälsade på. Alla bilder är tagna av Selvina. Enjoy! :)



















Birthday eve
2012-01-18 // 15:29:15 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Det blev en bra kväll igår. Jag lyckades få ihop det, det var tur att jag slutade mycket tidigare än Sofie då det behövde inhandlas endel :) Jag stack till Harrods direkt efter jobbet, och jag insåg att det är nog många som passerar Harrrods Food hall på vägen hem då det var tjockt med folk! Haha. Men jag fick med mig de jag sökte nämnligen: mini cupcakes från Lola´s, macarons från ett bra franskt märke och praliener från ett tyskt företag så det var en härlig blandning. Dessutam hade sofie önskat fruktsallad och glass från Ben and Jerry´s så stannade på vår vanliga äffär och införskaffade det också. Väl hemkommen letade jag reda på menyn från Wagamama som Sofie pratat varmt om de senaste veckorna och försökte intensivt komma på vade det var hon sagt att de ätit. Efter att ha läst igenom menyn för tredge gången och prtat med Erik (hennes kille)skickade jag iväg beställningen. Och det blev en fullträff, hon blev jätteglad och överaskad! :D

Efter att ha tryckt i oss så mycket vi kunnde var det så klart dags för Gossip Girl! Nu är vi äntligen inne på season 5!

Nu är det dags för mig att traska iväg till jobbet, jobbar bara 6h idag men slutar sent, 16-22.


MICHAEL KORS
2012-01-17 // 23:49:58 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 1 Kommentarer

Här kommer bilder från när jag köpte min MK väska och när jag använder den...




(känns dock lite b att lägga upp efter Sofies inköp måste jag säga.. ;) )

OMG LV
2012-01-16 // 22:30:46 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Idag har jag och Sofie varit och shoppat, eller Sofie har shoppat och jag var bara med. Bilderna får tala för sig själva...









Week two
2012-01-16 // 20:41:27 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Det har varit en bussy vecka. Den började med trevligt besök av Martina och Selvina. Jag var ledig i måndags så spenderade dagen med dem, shopping och sigshing. Tisdag jobbade jag på Regent street så följde med dem in till Oxford, shoppade lite och sedan stack jag till jobbet medan de promenerade nedåt på Oxford street med siktet inställt på Primarkt. De stannade till onsdag eftermiddag så vi hann med en promenad i det underbara vädret och lunch på en pub inan det var dags för deras hemfärd. Efter att jag sagt hejdå till dem kröp jag ner i sängen för att försöka få några timmars sömn innan Sofie kom hem då det var Gossip Girl time! Anledningen till att jag behövde sova var för att jag skulle jobba natt den kvällen. När jag sedan kom hem Torsdag morgon runt 8.30 och låser upp lägenheten har Sofie satt i "inbrottskedjan" på dörren, vilket gör att jag bara kan öppna dörren ca 10-15 cm. Det var precis så att jag kunde få in handen men inte få loss kedjan... så det var bara att ropa lite tyst på sofie som yrvaken kom till dörren och släppte in mig. XD Har sedan jobbat fredag, lördag och söndag. Igår var det dags för vårt dinner party med jobbet så när alla slutat gick vi till Pizza Express för att äta och ha trevligt. Ååå vad mysigt vi hade det! Åt tre rätters och drack vin. Inte för än då jag insåg hur jobbigt det kommer bli att lämna alla här. Även om man inte är nära vänner så tycker jag så mycket om alla och vill lära känna dem mer! det var den gångna veckan. Dagen får ni höra om lite senare...

First workday of the year
2012-01-07 // 01:34:48 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Ni anar inte hur jobbig det var att gå till jobbet i morse. Ojoj vad det tog emot. Men när jag väl kom ut i det fina vädret, klarblå himmel med solsken så kändes det liite bättre. Det var så fint väder och jag var i god tid, då jag inte började för än 13.00, att jag bestämde min för att gå till jobbet. Det tog ca en timme. Jag kikade i ett par affärer innan jag satte mig på mitt vanliga café och tog en latte för att samla tillräckligt med mod för att gå till årets första jobbdag. Jag var så nervös för att träffa alla igen och hur det skulle gå med engelskan. Men alla var så välkomnande och glada. Det kändes så bra att vara tillbaka! Jag skulle ha jobbat till 22.00 idag men fick sluta tidigare, vid 18.00. Bestämde med Hanne en norsk tjej på jobbet att vi skulle mötas upp och gå ut på en pub när hon slutat. Blev trevlig, men vi var båda lite sega så blev en tidig kväll, jobbar dessutom i morgon båda två, dock inte för än 12.00 men i alla fall. Nu säger jag god natt.

And back
2012-01-05 // 20:50:00 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Jag kan tala om att i morse när jag vaknade kändes London väääldigt låångt bort, men nu sitter jag här, i vår lägenhet. Dessvärre med huvudvärk, men men. Kan inte fatta att jag ska jobba i morgon, kommer knappt ihåg hur det var att jobba, och engelskan! Herregud hur ska det här gå?! haha hoppas att jag kommer in i det fort bara. På Söndag kommer Martina min kusin och hennes kompis hit och hälsar på ska bli jättekul! Hoppas bara jag får någon ledig dag när de är här så jag hinner spendera lite tid med dem.

Airport
2012-01-05 // 12:32:31 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Jaha då sitter man här igen, på flygplatsen, och återigen är flyget försenat... Var jobbigt att säga hejdå idag. Men försöker peppa mig med att tänka på shoppingen i London, går inte ens att jämföra med Sverige. Var på stan igår men köpte inget(!) haha helt otroligt! Hoppas bara att det finns några guldkorn kvar till mig i London.


Too much of good things can be wonderful
2012-01-03 // 18:04:36 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Känns som att det bara var några dagar sedan jag skrev att vi var på väg upp till Sälen, nu är vi på väg i motsatt riktning med blandade känslor.

Julafton var fantastisk det blev skoteråkning i fint väder, god mat, och finfina presenter. Allt från böcker, pjamas, morgonrock, Onepice och smycken till pengar.

Jag, Filip, pappa och morfar åkte skoter innan Kalle Anka. Dock blev det inte som vi väntat oss när min skoter gick sönder/kockade på väg upp på fjället. Det var bara att boksera den hemåt. Ner för fjället gick utan problem men sedan kommer det en brant uppförsbacke och då orkade pappas skoter inte längre. Det blev till att åka hem och lämna de andra skotrarna för att hämta något att lasta på, dock hade vi inget släp, men vi lyckades få hem den iaf, ibland är det bra med flak, även om det varit bra med lite längre...

Men inget dåligt som inte för något gott med sig, på väg hem efter bilen köpte vi en ny skoter! Blev som en bonus julklapp :) har provkört den två gånger nu och den är grym vill jag lova! Dock kommer vi inte få den förrän i slutet av vintern, men det gör inte så mycket då jag ändå inte kommer vara uppe. Får köra skiten ur den nästa vinter istället! ;)

Här kommer en gammal bild på mig och min skoter.


Skulle ha lagt ut den härbilden tidigare men gick inte / har glömt bort det, men nu ligger den uppe iaf...





januari | februari | mars april | maj | juni | juli augusti | september | oktober
november | december

januari | februari | mars april | maj | juni | juli augusti| september | oktober
november | december


RSS 2.0