Christmas is all around
2011-12-23 // 23:53:39 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 1 Kommentarer

Ja nu är det nära. Julkännslan har infunnit sig. Det var pyntat och klart när vi kom, granen var på plats med pynt och klappar. Nu har vi fyllt upp med flera och vi har laddat inför morgondagen med typisk julmat. Jag har snart tagit igen i mängden julost jag missat, jag älskar den stora röda osten haha XD. Vi hann även med en skoter-tur idag, dock var vädret inge vidare. Men imorgon gäller det! Kommer bli så mysigt! <3


Vitt vitt vitt
2011-12-22 // 12:10:51 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Då var man hemma på svensk vit mark igen. Helt underbart. Var en lång dag igår. Gick upp 04.00 för att åka till flyget, som skulle gått 08.45 men vi lyfte inte för än 10.25. Segt. Väl hemma var det bara att packa upp och slå in julklapparna för att sedan åka och lämna dem hos kusinerna. Hängde där ett tag när de gjorde julgodis innan det bar av till skogstorp för spicy hot med filips familj, mycket trevligt :). Sitter just nu i bilen på väg till Sälen <3. Slog in de sista julklapparna innan vi åkte. Och tittade förbi Tumbo för att hälsa på lite folk. Stannade även nyss på Filips garage för att kika på det. Så nu vet jag var han håller hus när jag inte är hemma :).


17 december
2011-12-17 // 12:47:14 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Puh, den här veckan har inte varit rolig. Mycket jobb, dålig sömn och hög förbrukning av näsdukar, så har min vecka närmrebestämt sett ut... Jag sitter nu i sängen efter en välförtjänt sovmorgon. Min önskan om att bli bättre har inte blivit uppfylld untan jag har de senaste dagarna var jättesnuvig, trött och seg. Nu är det inte långt kvar innan jag kommer hem, närmrebestämt 4 dagar! I'm so excited! Detta är min sista lediga dag så borde försöka fixa och få så mycket som möjlig gjort, men vi får se.. Det är snart lunchtid och jag sitter fortfarande i sängen, har lagat mig en kopp te, men inte kommet mycket längre... Så vi får se. Ska ta mig till duchen snart tänkte jag...

Sick
2011-12-13 // 16:38:08 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Skulle ha varit ledig idag men blev inringd sent igår kväll, fick ett pass mellan 08.00-12.00 och så jobbade jag över nästan en timma. Är så mycket att göra! Dock vaknade jag med en väldig halsont och har under dagen inte blivit bättre utan snarare tvärtom, har blivit snuvig också... känner att den här veckan kommer bli tuff, då jag ska jobba alla dagar, och tre av de fyra närmsta dagarna börjar jag 07.00. Ni som känner mig förstår vad jag menar, morgnarna är inte precis min bästa tid på dygnet... Hoppas att jag blir bättre snabbt, vill inte vara sjuk när jag är i Sverige!

Good night / Good morning
2011-12-12 // 09:17:12 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Jaha då var det dags för mig att krypa ner i sängen, klockan är här 08.15. Jag och Sofie har ätit frukost respektive nattmacka tillsammans, för ovanlighetenskull. Haha. Det har gått riktigt bra att jobba trotts att det fruktansvärt mycket som skulle göras. Dock han vi inte med allt... Nehe nu säger jag god natt.


BR at night
2011-12-11 // 20:59:00 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Tiden flyger förbi. Igår jobbade jag på Regent street igen, det var galet! Gatan var avstängd och de hade byggt upp ett tivoli längs hela gatan. Banana republik hade hyrt in personal som serverade varm choklad och bakelser, det var folk som sjöng julmusik inne i butiken och kunderna kunde bli fotade och göra sina egna julkort. Det gick inte att ta sig fram i butiken ibland! Efter det mötte jag upp Sara, vi åkte hem och sedan drog vi ut, fick bli en favorit i repris. Det vart lyckat. Nu har Sara åkt hem, jag och Sofie sitter i sängen har tittat gossip girl men nu ska jag klä på mig. Jag ska nämligen jobba natt, haha nej jag skojar inte börjar kl 22.00 och slutar 07.00. Anledningen är att det stora rean börjar imorgon och allt måste förberedas, märkas ner och placeras om.


I´m coming home for Christmas
2011-12-09 // 12:17:40 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Yey! Biljetten är bokad, den 21/12 kommer jag hem! Är hemma i två veckor sedan åker jag tillbaka den 5/1 och det bästa av allt är jag får ha kvar mitt jobb! 

Det närmar sig jul nu men jag kan väll inte säga att julstämningen inte är på topp än... men vi försöker i alla fall här kommer bilder på våra tre juliga saker i lägenheten än så länge. XD En liten fin julgran i plast, ett måste, speciellt när Sofie och hennes familj ska fira jul här. :) En liten lila gran, bara för att den passar så bra in i lägenheten och sist en julblomma som mamma tog med sig från Sverige!




December
2011-12-01 // 13:42:23 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Sitter och väntar på t-banan till jobbet. Kan inte fatta att det redan är december! Åker lite tidigare för att jag ska hinna gå och köpa en chokladkalender, blir ingen riktig jul utan en. Haha. Jobbar sent idag... Och kom precis på att jag har glömt min matlåda för andra dagen i rad! F*n!


Regent street
2011-12-01 // 00:06:26 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Nu är jag hemma från jobbet. Puh, har varit en jobbig dag. Börjar med värsta mensvärken, vilket aldrig är kul... Sedan så har dessutom jobbat på Regent street idag, det är Banana Republics flagship butik här i London. Den är enorm, tre våningar! Så var jättenervös och hade värsta prestationsångesten då jag verkligen ville göra bra ifrån mig idag eftersom att jag kanske blir tvungen att söka jobb när jag kommer tillbaka efter jul. Jag slutar alltså nu för att få åka hem över jul. Inte kul säger jag bara! Hoppas verkligen på att få tillbaka mitt gamma jobb, älskar det!

 

 

image description





januari | februari | mars april | maj | juni | juli augusti | september | oktober
november | december

januari | februari | mars april | maj | juni | juli augusti| september | oktober
november | december


RSS 2.0