Starbucks
2011-11-29 // 17:22:25 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 1 Kommentarer

Sitter just nu på starbucks och dricker en av deras nya smaker på mocha, mycket god och julig! Jag bloggar för övrigt från min iPad som jag fick av pappa när jag var hemma i Sverige som en försenad födelsedagspresent. Den är mycket smidig och går att ta med sig överallt! Jag älskar den!! Dock känner sig nog min dator lite ensam nu efter som att jag favoriserar ipaden... XD

Jag har precis varit och köpt biljetter till Thriller på lördag som vi ska gå och se när mamma och pappa är här i helgen!! Ska blir så kul!

 


Första advent
2011-11-28 // 01:15:09 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Då var det första advent. Tiden går så fort! Dock har vi ingen adventsljustake som jag hoppats att vi skulle hunnit köpa... Men som tur var hade jag "just in case" laddat hem denna app som jag av en slump hittade i veckan. XD

ake

Homedelivery
2011-11-24 // 00:20:21 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Sitter just nu i sängen och tittar på Gossip girl i väntan på pizza. Dagen har gått extremt lååångsamt idag, jobbade sent så slutade 22.00. Otroligt nog är båda lediga imorgon igen :)


Weekend
2011-11-22 // 22:41:08 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Åå, helgen hemma var fantastisk! Var underbart att få träffa alla igen! Tack till alla dem som bidrog till att den blev så bra som den blev! <3

Idag var både jag och Sofie lediga. Vi tog soooovmorgon, sedan åkte vi för att hämta min plånbok som kommit till rätta!! Till min stora glädje var allt kvar! :D (dock litte tilltuffsad, men det är förståligt)

Sofie ringde även till gas+elbolaget medan jag lagade pasta carbonara och på några minuter blev våra element varma! Så nu kommer vår lägenhet att bli varm, det var på tiden!

Nu kan ni vara lugna mamma och pappa, vi har en varm lägenhet och jag har fixat en luftmadrass till er att sova på när ni kommer! ;) BTW Grattis på namnsdagen mamma! <3

När jag kom hem till Tumbo i fredags fick jag detta av min fina kille! <3


On my way
2011-11-18 // 11:11:28 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 1 Kommentarer

Ja då sitter vi på tåget till flygplatsen. Gårdagen var fantastisk vi fick båda tag på fina saker från Vercage trots våran sena ankomst pga en lång sovmorgon. Efter hm gick vi direkt till bion som också ligger vid oxford street, vi köpte popcorn och milkshaks från Ben and Jerrys. Mums! Nya filmen var förövtigt ASBRA!! Shit altså man blev helt tagen! Och så spännande, jag hade ingen aning om vad som skulle hända då jag inte läst böckerna. Lätt bästa filmen!

Imorgon blir det sthlm winter jam med min saknade kille och kompisar. Kommer bli fint. Ses i Sverige! :D


Sweden
2011-11-16 // 11:17:42 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Åå just det glömde säga att jag kommer hem i helgen!!! Jag och Sofie flyger här ifrån på fredag, vi landar i Västerås på eftermiddagen. Sedan åker jag hem på måndag, Sofie på söndag. Ska bli så kul att se alla igen! 

Men föst ska jag och Sofie ha en nice ledig dag tillsammans imorgon. Vi ska börja med sovmorgon sedan ska vi till HM för att titta på Versace collection for HM och sist men inte mist ska vi på bio för fösrsta gången här i London. Och då slår vi på stort på en gång, det är både premiär och marathon...Twilithton! haha De visar först de tre första filmerna och sedan den nya när klockan passerat midnatt. Det börjar kl 14.15 och slutar någon gång runt 02.00 tror jag.



Update
2011-11-16 // 10:54:58 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Herregud vad rörig den senaste tiden varit alltså, vet inte vart jag ska börja... Orkar inte skriva om allt, ni skulle en då inte orka läsa det haha. Men det var ett förbaskat strul med vår nya lägenhet innan vi kunde flytta in. Från vattenskador och referenser till vår inkomst. Vi har spenderat all vår lediga tid antingen sittandes hos mäklaren eller åkandes med packning från gamla lägenheten. Det var ett väldigt släpande med alla saker. Det blev ju inte smidigare av att vi handlat en massa saker från IKEA (innan vi fick tillgång till nya) som först fick åka till gamla för att sedan släpas till nya. Men det var nödvändiga saker som vi var tvungna att ha när vi flyttade in, som sängkläder, kastruller, galgar, ljus mm.

När alla saker var flyttade, gamla lägenheten städad, nyckel överlämnad(gamla), och vi trodde att allt var klart med nya, blev det så klart lite mer strul med kontraktet, vi behövde ett intyg på att vi bara skulle vara här i sex månader. Men det löste sig med att de vi istället fick ett kontrakt på sex månader, vilket var vad vi ville ha från början.

Vi blev därför utan boende i två nätter, vilket var väldigt jobbigt. Det kändes konstigt att inte ha någons att vara, att inte ha någon självklar destination efter jobbet. Första natten fick vi bo hos våra kompisar Monse och Fredrik och andra tog vi inte på hotell, vilket som de flesta redan vet inte går att jämföra med de svenska standarden...

Dessutom så tappade jag min plånbok på en av de många vändorna fram och tillbaka vilket inte gjorde saken smidigare, jag hade allt där i, och då menar jag ALLT! Bankkort svensk och brittiskt, andra kort, mitt körkort, mitt nya travelcard för en månad, nycklar till lägenheten, anställningskort, kvitton och mycket mer. jag har inte fått tillbaka den än... Så det var bara att sätta igång att spärra alla korten osv. Dock var jag utan pengar då, jag hade lite kontanter hemma som jag levt på under tiden, men nu på slutet blev det tajt. Nu har jag fått mitt nya brittiska bankkort så nu har jag tillgång till pengar igen. Under tiden försökte jag uppmuntra mig med att jag ju får shoppa en ny plånbok nu i alla fall, med den glädjen höll bara tills att jag kom på att jag inte hade råd...

I skrivande stund sitter jag i sängen under vårt nya och varma duntäcke i vår kalla lägenhet(vi får inte igång värmen XD),vi har bott här sedan i torsdags och vi trivs superbra! Den börjar kännas mer hemma vartefter vi får inreda den. Vi satte upp nya gardiner i förrgår, vilken skillnad! Bilder kommer, har inte velat lägga ut några bilder för än vi fått i ordning.

Till trained
2011-11-10 // 20:33:48 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Oj oj oj vad glest det är mellan inläggen här! Som rubriken säger är jag nu kassa-tränad på BR(Banana Republic). Jättekul, men väldigt annorlunda mot på Tumbo, framförallt med språket, men även systemet, väldigt mycket att komma ihåg kan jag säga. Redan första dagen(igår) fick jag ta emot komplicerade saker som bland annat online-returer. Vi har varit kort om folk både idag och igår så har även hänt att man blivit ensam, som jag blev på herr igår, det var lite läskigt, speciellt när man inte vet var man här någon att fråga ifall det behövs och så är det ju inte bra att lämna avdelningen tom! Oftast är vi många som jobbar så därför blev jag chockad idag när vi är så väldigt några. Det var många som hade ringt in sig sjuka och vår nya manager ringde runt som en galning för att få dit folk. Kommer bättre uppdatering imorgon då jag är ledig. :)

Moving part 1
2011-11-02 // 11:52:47 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 3 Kommentarer

Ja, då var det igång igen, flyttandet. Vi är nu på väg för att lämna första vändan som vi fått lov att lämna idag trots att vi inte flyttar in för än på fredag. Vi ska även spana in vad som behövs handlas och mäta lite, innan det bär av till Ikea. :)


1/11-11
2011-11-01 // 19:28:00 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 0 Kommentarer

Mådde inte så bra när jag vaknade idag, så har spendarat hela dagen i lägenheten. Jag har tvättat och packat, vi ska ju flytta igen på fredag... Jobbigt att flytta igen men skönt att det är sista gången och att den nya lägenheten ligger mycket närmre jobbet!


I did it again
2011-11-01 // 00:03:08 // Länk till detta inlägg // Allmänt // 2 Kommentarer

Jag hittade en till lapp på väggen med mitt namn för någon dag sedan! :)





januari | februari | mars april | maj | juni | juli augusti | september | oktober
november | december

januari | februari | mars april | maj | juni | juli augusti| september | oktober
november | december


RSS 2.0